Jaketa hírmondó - 2019/3

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2019/3

2019. április 12.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

A Visual MODFLOW Classic nyugdíjba vonul

A Visual MODFLOW Classic immár több, mint 23 éve a hidrodinamikai és transzportmodellezés megbízható és széles körben elismert szoftverfelülete a világ minden pontján. Minden jó mentor annyit ad át a gyakornoknak, hogy később a gyakornokból váljon megbízható tanácsadó. A Visual MODFLOW Flex kb. 6 évvel ezelőtti bevezetése elindította ezt a váltást.

Visual MODFLOW Classic - small             Visual MODFLOW Flex - small

Visual MODFLOW Classic                                      Visual MODFLOW Flex

2018 január 24-én megjelent a Visual MODFLOW Flex 5.0 verziója, amely már lehetővé tette a Visual MODFLOW Classic nyugdíjazását. Azóta a Visual MODFLOW Flex több új verziója is megjelent, legutóbb, 2019. március 7-én a v.6.0.

Mit is jelent a Visual MODFLOW Classic nyugdíjazása?

  • 2019. áprilisig (a dátumot később jelentjük be) a Visual MODFLOW Classic és a Visual MODFLOW Flex közös csomagban kerül átadásra minden új Flex licenc vásárlásakor.
  • A Visual MODFLOW Classic részére eddig a dátumig vásárolható műszaki támogatás, amely a vásárlástól számított 1 év múlva lejár.
  • A Visual MODFLOW Classic általános terméktámogatása 2020 áprilisban fog lejárni.
  • 2018. márciustól már nem jelennek meg frissítések, nem épülnek be új képességek, és nem készül hibajavítás a Visual MODFLOW Classic felülethez.
  • A 2019. áprilisi változást követően, miután a Classic felület leválik a csomagról, a Visual MODFLOW Classic külön, önálló szoftverként továbbra is megvásárolható lesz (az ár később kerül megállapításra).

Kérünk mindenkit, hogy akinek a fentiekkel kapcsolatban kérdései vannak, vagy további információkat igényel, keressen az info@jaketa.hu e-mail címen, vagy hívjon a weboldalunkon megadott telefonszámokon.

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk