Jaketa hírmondó - 2013/4

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2013/4

2024. április 19. (péntek)

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

Visual MODFLOW Flex v.2014.1

2013. november 12-én megjelent a Visual MODFLOW Flex v.2014.1. Az új verzió támogatja a USGS MODFLOW modell MODFLOW-USG verzióját, amely a klasszikus MODFLOW-nak a véges térfogatok (finite volume) eljáráson alapuló átdolgozott változata, és lehetővé teszi rugalmas és hatékony modellrácsok és geometriák alkalmazását. A MODFLOW-USG, és ezáltal a Visual MODFLOW Flex v.2014, valószínűleg újabb mérföldkövek a MODFLOW környezetben történő szivárgáshidraulikai modellezésben. Nem érdemes tehát kimaradni a modellezés e kivételes lehetőségéből!

MODFLOW-USG

A "Bővebben" gombra kattintva megtekinthetők az új verzió újdonságai, és gazdag linkválasztékot kínálunk a MODFLOW-USG erőforrások (alapdokumentációk, videók, stb.) eléréséhez.

Bővebben

Év végi akció

2013. december 31-ig, a Schlumberger Water Services (SWS) termékei esetében, az új, egy felhasználós hálózatos (network) szoftverlicenceket az önálló egy felhasználós licencek áráért lehet megvásárolni. Ezzel a lehetőséggel a megtakarítás 50%, és egy rendkívül rugalmas licenckonstrukciót kap a felhasználó. Kérem, hogy keressenek a további információkért.

2013. november 30-ig lehetővé tesszük mindazon ügyfeleinknek, akiknek valamilyen okból nem sikerült megújítani a Visual MODFLOW Flex licencükhöz tartozó korábban lejárt Maintenance szolgáltatást, hogy ezt utólag - a mindenkori feltételek mellett - megtegyék, és ezáltal jogosultságot szerezzenek a Visual MODFLOW Flex v.2014.1 verzióra való áttérésre.

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk