Jaketa hírmondó - 2013/5

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2013/5

2024. április 25. (csütörtök)

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

Az év vége felé közeledve szeretnénk megköszönni, hogy figyelemmel kísérte idei hírleveleinket. Reméljük, hogy a hírlevelekkel nem zavartuk, és bízunk benne, hogy 2014-ben is számíthatunk az érdeklődésére. Ezúttal kívánunk önnek és munkatársainak, valamint családjának kellemes ünnepeket és boldog új évet.

Felmérés

Tisztelettel kérjük, hogy vegyen részt rövid (kb. 1 perces) felmérésünkben, melyben arra szeretnénk választ kapni, hogy mely hazai és/vagy külföldi, rendszeresen publikált kiadványokat (folyóiratokat) használja ön szakmai információforrásként.

A kérdőív kitöltését névtelenül is megteheti. Ha 2013. december 31-ig nevének megadásával vesz részt a felmérésben, sorsoláson vesz részt, melynek keretében 1 db. Strater 2 szoftverlicencet sorsolunk ki.

Tovább a kérdőívhez

Év végi akció

2013. december 31-ig, a Schlumberger Water Services (SWS) termékei esetében, az új, egy felhasználós hálózatos (network) szoftverlicenceket az önálló egy felhasználós licencek áráért lehet megvásárolni. Ezzel a lehetőséggel a megtakarítás 33%, és egy rendkívül rugalmas licenckonstrukciót kap a felhasználó. Kérem, hogy keressenek a további információkért.

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk