Jaketa hírmondó - 2014/4

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2014/4

2014. szeptember 23.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

FEFLOW Essentials

FEFLOW EssentialsA FEFLOW Essentials egy új modellező csomag, amely a FEFLOW modellező szoftver leglényegesebb és leggyakrabban alkalmazott telített zóna modellezési képességeit tartalmazza versenyképes áron: 2D és 3D szivárgás, tömeg- és hőtranszport, vízkor. A csomag tartalmáról weblapunkon lehet tájékozódni.

A csomag önálló, egy-felhasználós licencként vásárolható meg,
1 éves SMA (Software Maintenance Agreement) szolgáltatással. Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a FEFLOW szoftver weblapja, ill. a "Csomagok" fül alatt látható az egyes csomagok tartalma és egy összehasonlító táblázat. A weblap jobb oldalán található linkmodulok között megtalálható a FEFLOW Essentials szórólapjának a linkje.

Bővebben

Visual MODFLOW Flex 2014.2

Horizontal Flow BarrierTovább bővült a Visual MODFLOW szoftver Flex interfészének képességarzenálja. Új MODFLOW csomaggal (HFB) egészült ki a támogatott csomagok listája, lehetőség van a talajvíztükör grafikus megjelenítésére, javult a ZoneBudget és a MODPATH csomagok támogatása, és most már lehetőség van a numerikus input adatok (fájlok) szerkesztésére. Bővültek a grafikus képességek is, és a színárnyékolás tekintetében a Classic interfésszel való szín-kompatibilitás is megvalósult.

A Visual MODFLOW Flex Premium változatában továbbra is lehetőség van véges-elem numerikus modellek generálására, így a FEFLOW Essentials barátságos ára miatt, kisebb költségvetésű felhasználók részére is lehetővé válik a koncepcionális modellek véges-differencia (MODFLOW), véges-térfogat (MODFLOW-USG) és véges-elem (FEFLOW) numerikus környezetben való futtatására, és az eredmények összehasonlítására.

Bővebben

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk