Jaketa hírmondó - 2015/1

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2015/1

2015. január 13.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

GDT-S egycsatornás modem

GDT-SA Global Data Transmitter Single (GDT-S) modem egy robusztus és biztonságos adatátviteli eszköz a Schlumberger Water Services (SWS) Diver adatgyűjtői és az Eijkelkamp Agrisearch Equipment e-SENSE családjához tartozó adatgyűjtők által mért adatok telemetriás továbbítására. A GPRS és UMTS adatátviteli technológia révén a modemmel való minden irányú kommunikáció (konfigurálás, adatkiolvasás, stb.) e-mailben vagy webportálon történik, de szerviz üzemmódban a helyszínen is kommunikálhatunk az eszközökkel. A modemmel kiépített rendszer alapfunkciói közé tartozik a mérőszondák konfigurálása és kiolvasása, a légköri nyomáskompenzáció és a valós időben történő riasztások küldése.

A GDT-S kisméretű, könnyű, és rendkívül egyszerűen konfigurálható. A telepítés helyszínén nincs szükség semmilyen beállításra, csupán csatlakoztatni kell az adatgyűjtő szondát.

Bővebben

GDT-M többcsatornás modem

GDT-MA GDT-M (Global Data Transmitter Multiple) a GDT-S többcsatornás verziója. Előnye, hogy akár 6 db. Diver vagy e-SENSE szenzor is csatlakoztatható hozzá. Mivel több adatgyűjtő is csatlakoztatható, a kialakítása nem teszi lehetővé közvetlenül a kútba való elhelyezését (ti. a kábelezés miatt erre nincs is szükség), viszont egyetlen modem révén 6 adatgyűjtővel tudunk teljes körűen kommunikálni.

Konfigurálása akár a helyszínen, akár távolról rendkívül egyszerű. Alapesetben, a helyszínen csak csatlakoztatni kell az adatgyűjtőket, és minden egyéb távoli parancsokkal elvégezhető.

Bővebben

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk