Jaketa hírmondó - 2015/2

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2015/2

2015. március 17.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

Licenctámogatás és régi szoftververziók

Tisztelettel értesítjük minden ügyfelünket, hogy az általunk forgalmazott műszaki szoftverek régebbi szoftververzióinak műszaki támogatása számos esetben már nem megoldható. Az sem jelent teljes biztonságot, ha az ügyfél a legfrissebb verziót használja, viszont régebbi operációs rendszeren futtatja a programot. Az előbbieknek főleg objektív gyakorlati okai vannak, ezért arra kKérünk mindenkit, hogy tekintse át az alábbi listát, és ha úgy látja, hogy meglévő licencei a támogatás hiánya miatt veszélyben vannak, keressen bennünket.
  • Az elavult szoftvertechnológia miatt nem támogatott a régi verziókhoz tartozó licencek egyik gépről a másikra való újra telepítése. Esetleges gépcsere v. meghibásodás miatt a licenc tehát elvesztődhet.
  • Nem áll módunkban elveszett hardverkulcsokat pótolni, és arra sincs mód, hogy régebbi - még nem hardverkulcsos - licencekhez új típusú hardverkulcsot adjunk.
  • Nem támogatott a Windows Vista, a Windows XP és egyéb régebbi operációs rendszer. Tekintettel arra, hogy ezeken a régi Windows verziókon már nem tesztelik a szoftvereket, és a Microsoft sem támogatja azokat, előfordulhat, hogy a felhasználók korábban elő nem forduló kellemetlen futási hibákkal szembesülnek.
Továbbra is hangsúlyozzuk, hogy a legegyszerűbb és költséghatékonyabb módszer a licencek biztonságának megőrzése tekintetében az aktív szoftverkövetés (Mantenance vagy SMA). A legtöbb újonnan vásárolt szoftverlicenchez 1 éve Maintenance v. SMA szolgáltatás tartozik, amely évente megújítható. Ennek révén az ügyfél mindig a legújabb verziót jogosult használni, és maximálisan kihasználhatja az ingyenes műszaki támogatást. A Maintenance azért is rendkívül előnyös, mert hiányában a felhasználó viszonylag gyorsan 1 v. több verziós lemaradásba kerül, amelyek upgrade költségei sokkal magasabbak, mint az éves Maintenance költség.

 

AquiferTest Pro v.2015

AQTPMegjelent az AquiferTest Pro szoftver legújabb verziója az alábbi új képességekkel:

  • Dagan Slug-teszt analízis: robusztus Slug-teszt megoldás szabad víztükrű vízadók K tényezőjének meghatározására olyan esetekben, amikor a szűrő metszi a talajvíztükröt.
  • Neuman-Witherspoon analízis: átszivárgó nyomás alatti vízadók hidraulikai tulajdonságainak meghatározása. A többi átszivárgó módszerrel ellentétben a Neuman-Whiterspoon módszer figyelembe veszi a nem szivattyúzott vízadóban létrejövő depressziót.
  • Kúthatásfok diagramok: kúthatások és optimális vízkivételi üteme egyszerű kiszámítása
  • Változó vízkivételi diagnosztikai diagramok: a modell hipotézisek azonosítása, és a váltóz vízkivételű teszthez a legmegfelelőbb elemzési módszer kiválasztása.
  • Adatgyűjtők adatainak gyorsabb importálása: az adatgyűjtő fájlok behúzása az AquiferTest programba, és azonnal rendelkezésre állnak az adatok.


Bővebben

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk