Jaketa hírmondó - 2016/3

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2016/3

2016. május 30.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

Több paraméteres vízminőség monitoring rendszer

Vízminőség monitoring állomásMájusban kihelyeztük Szarvason az első többparaméteres online monitoring mérőpontunkat, egy 13 vízminőség paramétert, valamint vízszintet és légnyomást regisztráló szondát. A kihelyezett Aquaread AP-7000 típusú, öntisztító mechanikával ellátott szonda, optikai és ion-szelektív elektródákkal van ellátva, és a későbbiekben igény szerint bővíthető két további paraméter mérését lehetővé tevő elektródával

A rendszer kémiai és biológiai paraméterek mér, és folyamatosan továbbít GPRS hálózaton keresztül egy biztonságos szerverre. Az adatok megjelenítése, és/vagy letöltése egy komplex webes felületen történik, kizárólag az adattulajdonos által meghatározott jogosultságokkal. A mért paraméterek száma tovább bővíthető összesen 15-re, de a választható paraméterek köre ennél tágabb. További fontos eleme a rendszernek a felügyeleti lehetőség, tehát az adatbiztonság garantálása.

További részletekért, kérem, keressen, vagy kattintson a "Bővebben" gombra. Szívesen állunk rendelkezésre személyesen is.

Bővebben

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk