Jaketa hírmondó - 2016/4

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg megfelelően klikkeljen ide!

jaketa hírmondó - 2016/4

2016. november 10.

logo
---
banner
---

Tisztelt Látogató!

 

Az új TD-Diver vízszint és hőmérséklet adatgyűjtő

TD-DiverIsmerje meg az új TD-Diver és Baro-Diver adatgyűjtőket. A Mini-Diver és a Baro-Diver utódjai teljesen új dizájnt kaptak, ami több mint 75 év monitoring tapasztalatát egyesíti a rendelkezésre álló legújabb technológiákkal és alkatrészekkel.

Az új TD-Diver immár 72.000 adatkészletet (vízszint és hőmérséklet) tud tárolni, ugyanekkora háttérmemóriával rendelkezik. A modernebb elektronika révén tovább nőtt az amúgy sem rövid elemélettartam (min. 10 év), és nagyobb tömege révén egyszerűbb a nagyobb mélységekbe való lehelyezés is.

Ne feledjék, hogy a Diver nyomásmérési elve lehetővé teszi a kábeles v. a kábel nélküli kihlyezést, és természetesen az általunk forgalmazott nagy és kis hatótávolságú monitoring rendszerekbe hézagmentesen illeszkedik.

Bővebben

 

LogPlot8

LogPlot8Megjelent a LogPlot8. Az új verzió számos újdonsággal várja a felhasználókat. A program már több mint 30 éve az egyik alapvető alkalmazása a földtani és a vízföldtani szakembereknek. Grafikus megjelenítést kínál a talajmechanikai, a környezetvédelmi, a geofizikai, a gáz és a bányászati célú fúrások adatai számára. Az adatok tetszőleges vertikális léptékben, egy vagy több oldalas, de akár folytonos formátumba rendezhetők, és azok megoszthatók PDF, HTML formátumban, vagy kimenthetők JPG, BMP, TIFF, és PNG képként.


Bővebben

--
Főoldal | Kapcsolat
--

Ezt a hírlevelet a(z) címre küldtük.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk