AquiferTest v.2013 Beta-tesztelőket keresünk

Írta: Jakab András on .

Az AquiferTest Pro 2013 mindjárt készen áll a hivatalos megjelenésre, és megkezdődött a szoftver Beta-tesztelése. Minden érdeklődőt - elsősorban meglévő ügyfeleinket - várunk a Beta tesztben való részvételre.

Azért, hogy megkönnyítsük az érdeklődők döntését, az alábbiakban egy rövid ízelítőt adunk az AquiferTest Pro v.2013 újdonságaiból.

Az újdonságok vázlatos felsorolása:

  • Rugalmas jelentĂ©skĂ©szĂ­tĂ©si kĂ©pessĂ©gek: vĂ­zszintek, helyszĂ­nrajzok Ă©s elemzĂ©sek elmentĂ©se egy PDF fájlba, több teszt kiĂ©rtĂ©kelĂ©sĂ©nek elmentĂ©se egy PDF fájlba, stb.
  • Nagyon egyszerű Ă©s hatĂ©kony adatbevitel: kĂştszint Ă©s kĂştfej Ă©rtĂ©kek megjelenĂ­tĂ©se a vĂ­zszint-adatok bevitelekor, adatok gyorsabb bevitele adatmezĹ‘kbe valĂł közvetlen másolással, adatgyűjtĹ‘kbĹ‘l importált adatokban lĂ©vĹ‘ hibák egyszerű azonosĂ­tása az Ăşj szűrĹ‘ funkciĂłkkal
  • AdatelemzĂ©si javĂ­tások: kiĂ©rtĂ©kelĂ©skor Ă©s az automatikus görbeillesztĂ©skor a paramĂ©terek lehetsĂ©ges Ă©rtĂ©kintervallumának megadásával csökkenthetĹ‘ a számĂ­tái igĂ©ny Ă©s javĂ­thatĂł a pontosság, számolt Ă©rtĂ©kek numerikus Ă©s tudományos formátumban valĂł megjelenĂ­tĂ©se,
  • stb.
Újdonságok részletesebb leírása: pdfPDF
Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

AquiferTest Pro főoldal