Megjelent a Hydro GeoAnalyst v.2016.1

√ćrta: Jakab Andr√°s on .

Megjelent a Hydro GeoAnalyst v.2016.1. A Hydro GeoAnalyst (HGA) egy √°tfog√≥ adatkezelŇĎ rendszer, amelyet a Waterloo Hydrogeologic fejleszt, fŇĎleg a felsz√≠n alatti vizekkel √©s egy√©b k√∂rnyezeti probl√©m√°kkal foglalkoz√≥ szakemberek r√©sz√©re. A HGA egy sor elemzŇĎ, megjelen√≠tŇĎ √©s publik√°ci√≥s eszk√∂zzel van felruh√°zva, melyek alatt erŇĎteljes √©s rugalmas adatb√°zis technol√≥gia biztos√≠tja az erŇĎforrs√°t. Mindezek egy felhaszn√°l√≥bar√°t k√∂rnyezetbe vannak csomagolva. A Hydro GeoAnalyst a legmagasabb szintŇĪ teljes√≠tm√©nyt k√≠n√°lja, √©s teljes m√©rt√©kben sk√°l√°zhat√≥ a v√°ltoz√≥ ig√©nyeknek val√≥ megfelel√©s √©rdek√©ben. Az √ļj verzi√≥ban a kor√°bbi 3D explorer-t egy modern √©s sokkal rugalmasabb Scene Viewer v√°ltja fel, friss√≠tett√©k a k√ļtszerkezet megjelen√≠tŇĎ eszk√∂zt, √©s √ļjra tevezt√©k a Quick Checker modult, amely k√ľl√∂n alkalmaz√°sk√©nt √°ll rendelkez√©sre a kor√°bbi Excel add-in helyett.

Akt√≠v Maintenance alatt l√©vŇĎ √ľgyfeleink jogosultak az ingyenes friss√≠t√©sre, melyrŇĎl t√°j√©koztat√≥ e-mailt k√ľld√ľnk nekik.

A Hydro GeoAnalyst v.2016.1 √ļjdons√°gainak v√°zlatos felsorol√°sa:

  • Az √ļj Scene Viewer gyorsabb jelen√≠ti meg 3D-ben az adatokat (√°llom√°sok, szelv√©nyek ls cs√≥v√°k), √©s sokkal k√∂nnyebbern haszn√°lhat√≥ mint elŇĎdje. Ez√ļttal lehetŇĎs√©g van ferde (nem vertik√°lis) kutak √©s furatok √°br√°zol√°s√°ra, √©s t√°mogatja a SHP √©s a DXF f√°jlokat, fel√ľleteket √©s k√©peket.
  • Teljesen friss√≠tett Well Profile modul , amely lecser√©li a kor√°bbi Borehole Log Plotter (BHLP) modult. A modul sokkal jobb k√©pess√©gekkel rendelkezik a nagy adatk√©szletek kezel√©se ter√©n, √©s t√°mogatja a ferde furatokat √©s kutakat, automatikusan kisz√°m√≠tva azok val√≥s vertik√°lis m√©lys√©s√©gt a megadott ferdes√©g alapj√°n.
  • √öjra tervezett Quick Checker az EDD (Eletronic Data Deliverables) adatok valid√°ci√≥j√°hoz. Az EDD lehetŇĎv√© teszi a terepen gyŇĪjt√∂tt adatok k√∂r√©nek megtervez√©s√©t, mobil eszk√∂z√∂n val√≥ lejegyz√©s√©t, √©s tov√°bb√≠t√°s√°t a HGA adatb√°zisba. Az √∂n√°ll√≥an telep√≠thetŇĎ Quick Checker egyszerŇĪbb √©s gyorsabb.
  • Windows 10 √©s SQL Server 2014 t√°mogat√°s.


Hydro GeoAnalyst fŇĎoldal