Carefree Solutions

Monitoring és online adatmenedzsment

  • Minden adat egy online k√∂rnyezetben
  • Teljes k√∂rŇĪ megold√°s
  • Adatbiztons√°g √©s fel√ľgyelet

√Āttekint√©s

Mi a Carefree Solutions?

A Carefree Solutions egy felhaszn√°l√≥ k√∂zpont√ļ koncepci√≥. A talaj- √©s a v√≠zadatok kezel√©s√©nek online fel√ľlet√©t √©s annak funkcionalit√°s√°t az √∂n ig√©nyei alapj√°n k√©sz√≠tj√ľk el.

A Carefree Solutions felsz√≠nalatti √©s felsz√≠ni v√≠z, szennyv√≠z, ipari v√≠z, csapad√©k, talajnedvess√©g, √°raml√°si sebess√©g, valamint v√≠zhozam adatok (mennyis√©gi √©s minŇĎs√©gi) hat√©kony monitoroz√°s√°t, megjelen√≠t√©s√©t √©s kezel√©s√©t teszi lehetŇĎv√©.

LehetŇĎs√©gek

  BasicPremium
1. Telepítés check check
2. Megjelenítés (webportál) check check
3. AdatgyŇĪjt√©s, valamint pontoss√°gi √©s val√≥sz√≠nŇĪs√©gi vizsg√°latok circle check
4. Monitoring hálózat karbantartás és menedzsment circle check
5. Szolg. alap√ļ szerzŇĎd√©s (ellenŇĎrzŇĎ szoba & kock√°zatkezel√©s) circle check
5.1 T√≠z munkanapos reakci√≥idŇĎ circle check
5.2 K√©t munkanapos reakci√≥idŇĎ circle circle
5.3 Valid√°l√≥ (√©rv√©nyes√≠tŇĎ) eszk√∂z circle circle

circle = opcion√°lis (√©rdeklŇĎdj√∂n a lehetŇĎs√©gekrŇĎl)

Monitoring rendszer
Gasunie
Pontok
Control szoba

Funkcion√°lis jellemzŇĎk

Talaj- √©s v√≠zadatok fel√ľgyelete √©s √°ttekint√©se

Ak√°r felsz√≠nalatti vizekkel kapcsolatos m√©r√©si ig√©nyek, v√°ltoz√≥ sŇĪrŇĪs√©gŇĪ adatgyŇĪjt√©s, vagy ir√°nyvonalak/strat√©gi√°k kidolgoz√°sa √©s v√©grehajt√°sa a c√©l, a Carefree Solutions egy olyan rugalmas adatkezel√©si eszk√∂z, amely a k√ľsz√∂b√©rt√©kek folyamatos monitoroz√°s√°t is lehetŇĎv√© teszi.

Teljes monitoring rendszereket telep√≠t√ľnk, √©s sz√ľks√©g szerint bŇĎv√≠tj√ľk azokat. Nem sz√°m√≠t, hogy megl√©vŇĎ, hogy ideiglenesen telep√≠tendŇĎ √©s/vagy projekthez kapcsol√≥d√≥ monitoring pontok k√©pezik a rendszer alapj√°t. Az √°tfog√≥ megjelen√≠t√©si √©s jelent√©sk√©sz√≠t√©si k√©pess√©gek lehetŇĎv√© teszik az adatok belsŇĎ vagy nyilv√°nos online k√∂rnyezetben val√≥ bemutat√°s√°t.

A Carefree Solutions garant√°lja a m√©r√©si adatok biztons√°g√°t. A hollandiai Wageningeni Egyetem √©s Kutat√≥k√∂zpont r√©szek√©nt l√©tezŇĎ Alterra kutat√≥int√©zettel k√∂z√∂sen fejlesztett√ľnk ki egy √©rv√©nyes√≠tŇĎ (valid√°ci√≥s) eszk√∂zt, amely garant√°lja a m√©r√©si adatok megb√≠zhat√≥s√°g√°t.

A Carefree Solutions egy√©rtelmŇĪ szerzŇĎd√©ses felt√©teleket √©s √°tl√°that√≥ √°rstrukt√ļr√°t jelent. P√©ld√°ul, a Carefree Solutions Premium keret√©ben, monitoring pontonk√©nt fix havi- vagy √©ves d√≠j√©rt gondoskodunk a monitoring rendszer helyes mŇĪk√∂d√©s√©rŇĎl. Tov√°bb√°, a szerzŇĎd√©s idŇĎtartam√°ra teljes k√∂rŇĪ berendez√©s garanci√°t adunk √∂nnek.

√Ėnnek csak az a teendŇĎje, hogy megnevezze a sz√ľks√©ges adatokat, illetve megjel√∂lje az adatok √°tv√©tel√©nek gyakoris√°g√°t √©s m√≥dj√°t. A t√∂bbit elv√©gezz√ľk mi.

Diver adatgyŇĪjtŇĎ
Doetinchem
√úzbegiszt√°n