Disztrib√ļci√≥

Szoftver disztrib√ļci√≥

K√∂rnyezetv√©delmi t√°rgy√ļ szoftverek forgalmaz√°sa √©s mŇĪszaki t√°mogat√°s

A k√∂rnyezetv√©delmi t√°rgy√ļ szoftverek forgalmaz√°sa marketing tev√©kenys√©g√ľnk egyik szerves eleme. Olyan neves c√©geket k√©pvisel√ľnk, vagy egyszerŇĪen csak a term√©keiket forgalmazzuk Magyarorsz√°gon √©s a szomsz√©dos orsz√°gokban, mint a Waterloo Hydrogeologic, a DHI, a Lakes Environmental, a Golden Software, Inc., a GAEA Technologies Ltd. √©s egy√©b c√©gek. A legt√∂bb √°ltalunk forgalmazott szoftvert akt√≠van haszn√°ljuk is, √©s magyarnyelvŇĪ mŇĪszaki t√°mogat√°st is ny√ļjtunk √ľgyfeleinknek. Olyan esetekben, amikor a k√∂zvetlen mŇĪszaki t√°mogat√°st nincs lehetŇĎs√©g√ľnk biztos√≠tani, v√°llaljuk a felmer√ľlŇĎ k√©r√©sek tov√°bb√≠t√°s√°t a gy√°rt√≥ c√©gek fel√©. A k√∂zvetlen √©s k√∂zvetett mŇĪszaki t√°mogat√°s ingyenes, √©s minden esetben a gy√°rt√≥ ez ir√°ny√ļ ir√°nyelvei alapj√°n t√∂rt√©nik.

Termékek megtekintése

AdatgyŇĪjtŇĎk disztrib√ļci√≥ja

AdatgyŇĪjtŇĎk √©s rendszereik disztrb√ļci√≥ja

A felsz√≠nalatti √©s a felsz√≠ni vizek v√≠zk√©szlet, v√≠zszint, v√≠zminŇĎs√©g √©s egy√©b c√©l√ļ vizsg√°lata nagy mennyis√©gŇĪ adat gyŇĪjt√©s√©t teszi sz√ľks√©gess√©. Ez az ig√©ny automata adatgyŇĪjtŇĎk √©s regisztr√°l√≥ eszk√∂z√∂k, valamint olyan kommunik√°ci√≥s megold√°sok alkalmaz√°s√°t teszi sz√ľks√©gess√©, ami a minim√°lisra cs√∂kkenti az emberi erŇĎforr√°s ig√©nyt, de ugyanakkor megb√≠zhat√≥ √©s pontos adatokat szolg√°ltatnak. Az Eijkelkamp Soil & Water √©s a vanEssen Instruments c√©gek k√∂z√∂s term√©kcsal√°dja lehetŇĎv√© teszi ezeknek az ig√©nyeknek a kiel√©g√≠t√©s√©t, √©s a magas szintŇĪ mŇĪszaki t√°mogat√°s r√©v√©n garant√°ljuk a maxim√°lis √ľgyf√©l el√©gedetts√©get.

Termékek megtekintése

Technol√≥gi√°k disztrib√ļci√≥ja

Bioremedi√°ci√≥s technol√≥gi√°k √©s eszk√∂z√∂k disztrib√ļci√≥ja

C√©g√ľnk sz√°mos felsz√≠nalatti v√≠z remedi√°ci√≥s technol√≥gi√°t √©s term√©ket k√≠n√°l. Az √°ltalunk forgalmazott technol√≥gi√°k a Tersus Environmental √©s az inVentures Technologies term√©kei. A technol√≥gi√°k kimondottan k√∂nryezetv√©delmi c√©lokra ker√ľltek kidolgoz√°sra, k√ľl√∂n√∂s hangs√ļlyt fektetve a hat√©konys√°gra, a k√∂lts√©gcs√∂kkent√©sre, valamint a k√∂nnyŇĪ alkalmaz√°sra √©s a k√∂rnyezeti biztons√°gra.

Termékek megtekintése