Monitoring

A felszínalati és a felszíni vizek vízkészlet, vízszint, vízminőség és egyéb célú vizsgálata nagy mennyiségű adat gyűjtését teszi szükségessé. Ez az igény automata adatgyűjtők és regisztráló eszközök, valamint olyan kommunikációs megoldások alkalmazását teszi szükségessé, ami a minimálisra csökkenti az emberi erőforrás igényt, de ugyanakkor megbízható és pontos adatokat szolgáltatnak. Az alábbi két cég közös termékcsaládja lehetővé teszi ezeknek az igényeknek a kielégítését, és a magas szintű műszaki támogatás révén garantáljuk a maximális ügyfél elégedettséget.

Eijkelkamp logo vanEssen Instruments-Logo

Adatgyűjtők

A világ legkisebb vízszint, hőmérséklet és el. vezetőképesség mérő és regisztráló eszközei: Diver család (Mini-, Micro, Cera- és CTD-Diver), valamint vízminőség adatgyűjtők.

BŐVEBBEN

Mérőműszerek

Terepi műszerek környezeti monitoring és vízgazdálkodási tevékenységekhez. pH, hőmérséklet, elektromos vezetőképesség, Redox potenciál, stb.

BŐVEBBEN

Hálózati interfészek

Lehetőség van a szondák és az adatgyűjtők meglévő ipari hálózatokhoz csatlakoztatására: SDI-12 környezeti monitoring vagy Modbus/RS485 rendszerekhez illeszkedő megoldások.

BŐVEBBEN

Telemetria

Az e-SENSE rendszerrel az adatgyűjtők adatai telemetriai úton, GSM v. GPRS protokollokon keresztül juttathatók el a feldolgozás helyére.

BŐVEBBEN

Monitoring rendszerek

Lokális és globális, teljes körű, ügyfél központú monitoring rendszerek, a tervezéstől, a kivitelezésen és üzemeltetésen át az adatminőségének és megbízhatóság felügyeletéig.

BŐVEBBEN

Szivattyúk

Mintavételi és tisztító szivattyúk, frekvenciaváltók, alkatrészek, stb.

BŐVEBBEN

Adatgyűjtő szoftverek

Akár kézi, akár vezeték nélküli kommunikációs rendszerben olvassuk ki az adatokat, szükség van azok alapszintű vagy komplex feldolgozását és tárolását végző szoftverekre.

BŐVEBBEN